Sinterklaas »

Lees verder »

Kerst in de blauwe druiven »

In de blauwe Druiven zijn we druk bezig met het kerst thema. We zingen de kerstliedjes in de klas, lezen het kerstverhaal en natuurlijk knutselen we over het kerstfeest. De meeste leerlingen houden ervan om alle zintuigen hierbij in te zetten. Het verven met de eigen handen valt dan goed in de smaak. Kijk hoe […]

Lees verder »

Uitstapje naar de bibliotheek »

De Hazelaar is naar de bibliotheek geweest. Zij mochten hier boeken uitzoeken, die ze wilden lenen. Op school kunnen zij de boeken lezen, die ze zelf hebben uitgezocht.

Lees verder »

Judoclinics »

Op donderdag sporten de leerlingen van de Wingerd altijd. De leerlingen hebben drie keer in plaats van gym judoclinics gehad. De leerlingen maakten in deze lessen kennis met judo.

Lees verder »

Koken »

Elke dinsdag koken de leerlingen van  de Kastanje in groepjes van drie of vier leerlingen in de keuken. Ze koken de lekkerste gerechten. Drie weken eten de leerlingen van de Kastanje hetzelfde gerecht. Dit jaar hebben de leerlingen groentesoep, pizza’s, broodje hamburger en stamppot rauwe andijvie met paprika en knakworst gemaakt.

Lees verder »

nieuwsbrief 3 »

Lees verder »

Luizenvrij! »

Op de eerste dinsdag na de herfstvakantie zijn alle leerlingen van de Wingerd en Arend gecontroleerd op hoofdluis. Gelukkig zijn er géén hoofdluizen gevonden!  Alle leerlingen zijn luizenvrij!

Lees verder »

Nieuwsbrief 2 »

Lees verder »

Nieuwsbrief 1 »

Lees verder »

Luizenvrij! »

Op de eerste maandag na de zomervakantie zijn alle leerlingen van de Wingerd en Arend gecontroleerd op hoofdluis. Gelukkig zijn er géén hoofdluizen gevonden!  Alle leerlingen zijn luizenvrij!!

Lees verder »

Copyright 2018 De Wingerd