Nieuwsbrief 5 »

Lees verder »

Sneeuwpret »

Als er sneeuw valt, is het natuurlijk extra leuk om buiten te spelen! De Hazelaar geniet van het spelen in de sneeuw. De leerlingen rijden met skelters door de sneeuw heen, doen een sneeuwballengevecht en spelen in de speeltuin met de hond van juf Lisanne.

Lees verder »

Gymles »

Elke donderdag heeft de Hazelaar gymles van meester Wiebe. Meester Wiebe zet de gymles klaar. Vaak bestaat de gymles uit verschillende kleine activiteiten. Op het eind doen de leerlingen vaak een tikspel.

Lees verder »

Zwemles »

Elke dinsdagmiddag heeft de Hazelaar zwemles in de Brake. De leerlingen zwemmen eerst baantjes over de breedte van het zwembad. De laatste tien minuten mogen de leerlingen altijd vrij zwemmen.

Lees verder »

Danslesclinics »

Op 31 januari kreeg de Kastanje voor het een danslesclinic. Er kwam een danslerares om met de leerlingen te dansen. De leerlingen van de Kastanje vonden dit geweldig! De kinderen krijgen in totaal drie weken dansles.

Lees verder »

Kijken naar het Kerstdorp »

Op donderdag 20 december is de Kastanje bij juf Foka op visite geweest om haar kerstdorp te bekijken. De leerlingen keken hun ogen uit! Na afloop hebben de leerlingen een gezellige kerstlunch gehad.

Lees verder »

Werken in de Hazelaar »

In de Hazelaar wordt hard gewerkt. De leerlingen leren onder andere klokkijken, rekenen en lezen.

Lees verder »

Kerstfeest 2018 »

Maandag 17 december was het Kerstfeest van de Wingerd. In groepjes mochten de leerlingen met hun ouders een Kerstwandeling lopen. Op sommige plaatsen werden er stukjes uit het Kerstverhaal gespeeld. Het was een prachtige avond!

Lees verder »

Nieuwsbrief 4 »

Lees verder »

Sinterklaas »

Lees verder »

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) investeert in de toekomst van onze leerlingen en is medefinancier in het project Doen In