Nieuwsbrief 1 »

                     

Lees verder »

Luizenvrij! »

Na de pinkstervakantie zijn alle leerlingen van de Wingerd en Arend gecontroleerd op hoofdluis. Gelukkig zijn er géén hoofdluizen gevonden.  Alle leerlingen zijn luizenvrij!

Lees verder »

Nieuwsbrief 7 »

Lees verder »

Luizenvrij! »

Na de meivakantie zijn alle leerlingen van de Wingerd en Arend gecontroleerd op hoofdluis. Gelukkig zijn er géén hoofdluizen gevonden.  Alle leerlingen zijn luizenvrij!

Lees verder »

Nieuwsbrief 6 »

Lees verder »

Nieuwsbrief 5 »

Lees verder »

Sneeuwpret »

Als er sneeuw valt, is het natuurlijk extra leuk om buiten te spelen! De Hazelaar geniet van het spelen in de sneeuw. De leerlingen rijden met skelters door de sneeuw heen, doen een sneeuwballengevecht en spelen in de speeltuin met de hond van juf Lisanne.

Lees verder »

Gymles »

Elke donderdag heeft de Hazelaar gymles van meester Wiebe. Meester Wiebe zet de gymles klaar. Vaak bestaat de gymles uit verschillende kleine activiteiten. Op het eind doen de leerlingen vaak een tikspel.

Lees verder »

Zwemles »

Elke dinsdagmiddag heeft de Hazelaar zwemles in de Brake. De leerlingen zwemmen eerst baantjes over de breedte van het zwembad. De laatste tien minuten mogen de leerlingen altijd vrij zwemmen.

Lees verder »

Danslesclinics »

Op 31 januari kreeg de Kastanje voor het een danslesclinic. Er kwam een danslerares om met de leerlingen te dansen. De leerlingen van de Kastanje vonden dit geweldig! De kinderen krijgen in totaal drie weken dansles.

Lees verder »

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) investeert in de toekomst van onze leerlingen en is medefinancier in het project Doen In