Welkom in de Hazelaar

In de Hazelaar (= SO-VSO-ZML) zitten zowel SO als VSO-leerlingen. In deze groep is relatief nog veel aandacht voor lezen, taal en rekenen. Aan de sociaal en emotionele ontwikkeling en het omgaan met elkaar wordt veel aandacht besteed. In de groep wordt ook een start gemaakt met het programma ‘Jong leren’. De leerlingen leren door middel van betekenisvolle situaties werknemersvaardigheden toepassen. De zelfredzaamheid wordt stap voor stap steeds meer gestimuleerd in de groep. Er is aandacht voor elke individuele leerling en hun traject.

In het VSO zijn er op maandag Praktijkvakken. Het doel hiervan is om de leerlingen vaardigheden te leren gericht op de praktijk zoals: koken, hout, creatief en schoonmaak.

 

Nieuws

Uitstapje naar de bibliotheek »

De Hazelaar is naar de bibliotheek geweest. Zij mochten hier boeken uitzoeken, die ze wilden lenen. Op school kunnen zij de boeken lezen, die ze zelf hebben uitgezocht.

Lees verder »

Judoclinics »

Op donderdag sporten de leerlingen van de Wingerd altijd. De leerlingen hebben drie keer in plaats van gym judoclinics gehad. De leerlingen maakten in deze lessen kennis met judo.

Lees verder »

Copyright 2018 De Wingerd